Skip to main content
asiakaspalvelu ark. 8.00 – 18.00 puh. 050 4702660

Fysiopiste Axoni –
Fysioterapiaa lähellä sinua

Aiheuttaako istumatyö särkyjä? Vaivaavatko jumit? Tarvitsetko apua vaivan tai vamman kuntouttamiseen? Onko sinulla haasteita löytää sopivaa liikuntamuotoa osaksi arkea? Kaipaatko apua ja tukea terveyden, toimintakyvyn ja elämänlaadun ylläpitoon ja kehittämiseen? – Olet oikeassa osoitteessa!

Fysiopiste Axoni on asiantunteva, lämmin ja paikallinen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseen keskittynyt fysioterapiayritys. Toimintamme perustana on tuottaa lisää terveyttä, toimintakykyä ja elämänlaatua Maskun, Nousiaisten ja lähialueiden asukkaiden arkeen.

Meille on tärkeää, että asiakkaat kokevat aidosti saavansa apua. Siksi olemme kiinnostuneita hoidon vaikuttavuudesta ja haluamme olla aidosti läsnä asiakkaamme elämässä. Kehitämme asiantuntemustamme kouluttautumalla säännöllisesti ja pitämällä huolta siitä, että talostamme löytyy mahdollisimman monipuolista osaamista asiakkaidemme tarpeet huomioon ottaen.

Viihtyisä toimipiste Maskussa 

Fysiopiste Axoni syntyi vuonna 2019, kun yrittäjä Elina yhdisti kaksi perinteikästä yritystä, Fysiopiste Nousiaisen ja Maskun Axoni Ky:n. Tällä hetkellä meillä on viihtyisä toimipiste Maskun kauppakeskuksessa. Meille on helppo tulla, sillä toimitiloihimme on esteetön kulku ja pihalla ilmaista parkkitilaa. Fysioterapia on mahdollista toteuttaa myös asiakkaan kotona, palvelutalossa, kuntosalilla tai vaikka etänä tietokoneen välityksellä.

Tiivistä yhteistyötä sopimuskumppanien kanssa

Olemme Fysi Partners Oy:n osakasyritys. Lisäksi meillä on voimassa olevat sopimukset Kansaneläkelaitoksen (Kela) sekä Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin (TYKS) kanssa. Toimimme myös yhteistyössä kuntayhtymä Akselin kanssa. Meille voit tulla sekä lääkärin lähetteellä että ilman. Lääkärin tutkimus- ja hoitomääräyksellä Kela korvaa osan fysioterapian kustannuksista. Käytössämme on Kelan suorakorvauspalvelu, jolloin asiakas maksaa kuntoutuksesta vain oman osuutensa ja me haemme Kela-korvauksen puolestanne.

Digitaaliset fysioterapiapalvelut kehitteillä

Vuonna 2020 panostimme pandemian myötä digitaalisten palvelujen kehittämiseen, ja verkkokaupan sekä verkkokurssien kehittäminen jatkuu edelleen. Mielellämme otamme vastaan myös toiveita kehitysideoita, jotta palvelumme tukisivat parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaidemme hyvinvointia. Jos sinulla on siis hyvä idea, älä epäröi pyytää meitä toteuttamaan sitä!

Fysiopiste axonin arvot

”Hoida, niin kuin haluaisit itseäsi hoidettavan.”

Asiakasta kuunnellen

Yksilöllisesti

Asiakkaan toiveet huomioiden

Kiireettömästi

Ole tavoitettavissa

Hyvin tehty työ on paras mahdollinen mainos

Sopimus- ja yhteistyökumppanit & jäsenyydet

Fysiopiste Axoni
Toimipiste

Maskuntie 226
MASKU

Puhelin & sposti
Aukioloajat
  • Ma – Pe

    8 .00–18.00

  • La–Su

    Suljettu

Henkilökohtaiset yhteystiedot
Ajanvarauskalenteri
Sosiaalinen media
Tilaa uutiskirjeemme

© Fysiopiste Axoni