asiakaspalvelu ark. 8.00 – 18.00 puh. 050 4702660

Fysiopiste Axoni – fysioterapiaa lähellä sinua

Fysiopiste Axoni Oy on saanut nimensä kahden perinteikkään yrityksen, Fysiopiste Nousiainen ja Maskun Axoni Ky:n, yhdistyttyä vuonna 2019.
Fysiopisteellä on kaksi viihtyisää toimipistettä, toinen Nousiaisten keskustassa ja toinen Maskun kauppakeskuksessa. Toimitiloihimme on esteetön kulku ja pihoilla on ilmaista parkkitilaa. Fysioterapia on mahdollista toteuttaa myös asiakkaan kotona, palvelutalossa, kuntosalilla jne. Omaisten ja esim. palvelutalon henkilökunnan on mahdollista saada ohjausta ja opastusta asiakkaan omatoimisuuden tukemisessa. Me olemme aidosti läsnä asiakkaamme elämässä.

Toimintamme perustana on halu tuottaa paikallisten ihmisten arkeen lisää terveyttä, toimintakykyä ja elämänlaatua. Asiantuntemustamme kehitämme säännöllisesti kouluttautumalla. Meille onnistuneen palvelun ja laadukkaan toiminnan tärkein mittari on tyytyväinen asiakas.

Fysiopiste Axoni on Fysi Partners Oy:n osakasyritys. Meillä on voimassaolevat sopimukset Kansaneläkelaitoksen (Kela) sekä Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin (TYKS) kanssa. Toimimme myös yhteistyössä kuntayhtymä Akselin kanssa. Meille voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman. Lääkärin tutkimus- ja hoitomääräyksellä Kela korvaa osan fysioterapian kustannuksista. Käytössämme on Kelan suorakorvauspalvelu, jolloin asiakas maksaa kuntoutuksesta vain oman osuutensa ja me haemme Kela-korvauksen puolestanne.


MASKUNTIE 226, 21250 MASKU

MASKU

Tiloihin on esteetön kulku ja pihalla on paljon ilmaisia parkkipaikkoja. Viihtyisässä toimitilassa on neljä hoitohuonetta, liikeharjoittelutila, odotustila ja WC, mihin pääsee myös pyörätuolilla. Välineistönä käytössämme on mm. sähkö- ja ultraäänihoitolaitteet, Pulley laitteet, mattoplintti, kuntopyörä, step lautoja sekä erilaisia puntteja, painoja ja palloja.
Lisäksi hyödynnämme yhteistyökumppanimme MaskuGymin monipuolisia kuntosalitiloja.

Samoissa tiloissa toimivat myös Jalkaterapia Askel sekä Terapiapalvelu Kaari.

Maskun toimipisteessämme saattaa vierailla eläimiä ja sinne voi tuoda mm. avustajakoiran.

NUMMENTIE 2A, 21270 NOUSIAINEN

NOUSIAINEN

Tiloihin on esteetön kulku ja pihalla on ilmaisia parkkipaikkoja. Viihtyisässä toimitilassa on kaksi hoitohuonetta, liikeharjoitustila, odotustila ja WC, mihin pääsee myös pyörätuolilla.

Välineistönä käytössämme on mm. sähkö- ja ultraäänihoitolaitteet, mattoplintti, juoksumatto, motomed, pulley laitteet, kuntopyörä, nojapuut, spingym laitteita, flow in- liukulevy, step lautoja sekä erilaisia puntteja, painoja ja palloja.

Nousiaisten toimipisteessämme ei ole ollut eläimiä eikä sinne voi tuoda avustajakoiraa.

Terapeutit

Fysiopiste axonin arvot

”Hoida, niin kuin haluaisit itseäsi hoidettavan.”

Asiakasta kuunnellen

Yksilöllisesti

Asiakkaan toiveet huomioiden

Kiireettömästi

Ole tavoitettavissa

Hyvin tehty työ on paras mahdollinen mainos

Sopimus- ja yhteistyökumppanit & jäsenyydet

Fysiopiste Axoni
Toimipisteet

Maskuntie 226
MASKU

Nummentie 2 A LH2
NOUSIAINEN

Puhelin & sposti
Aukioloajat
  • Ma – Pe

    8 .00 – 18.00

  • La – Su

    Suljettu

Henkilökohtaiset yhteystiedot
Ajanvarauskalenteri
Sosiaalinen media
Tilaa uutiskirjeemme

© Fysiopiste Axoni