URHEILUSEUROILLE

Fysiopiste Axonin tavoitteena on tukea paikallisia urheiluseuroja, urheilijoita ja aktiiviliikkujia, jotta he saisivat tehdä sitä, mitä rakastavat. Fysiopiste Axoni järjestää yhteistyössä urheiluseurojen kanssa luentoja mm. vammojen ennalta ehkäisystä. Yhteistyöseurojemme jäsenet saavat alennusta fysioterapia palveluistamme.

Urheilijan ja aktiivisen liikunnan harrastajan toistuva ja kova fyysinen harjoittelu lisää riskiä liialliselle rasitukselle ja vammojen syntymiselle. Fysioterapiassa keskitytään vammojen ennaltaehkäisyyn, hoitoon ja kuntoutukseen lajin vaatimukset huomioiden.

Ennaltaehkäisy sisältää valmennuksen tukena toimimisen vammojen ehkäisemiseksi, esimerkiksi tarkastellaan videoanalyysien avulla suoritustekniikkaa ja sen mahdollisia puutteita. Lisäksi voidaan tehdä lihastasapaino- ja liikehallintakartoituksia. Hoito sisältää yleensä tuki- ja liikuntaelin fysioterapiaa, hierontaa ja muuta käsittelyä sekä välittömiä toimenpiteitä vammojen yhteydessä. Kuntoutus sisältää terapeuttisia harjoitteita, joiden avulla pystytään palaamaan takaisin lajinomaiseen harjoitteluun ja saavutetaan maksimaalinen suorituskyky.

Fysioterapiassa käytettäviä menetelmiä ovat muun muassa:

Liike- ja lihastasapainokartoitukset

Testaukset ja yksilölliset harjoitusohjelmat

Kinesio- ja urheiluteippaukset

Nivelten manuaaliset käsittelyt

Lihasten- ja kalvojen manuaaliset käsittelyt

AVOINNA

Nousiainen & Masku

 

MAANANTAI – PERJANTAI

8:00 – 18:00

Pääsääntöisesti (muina aikoina sovitusti)

 

 

LAUANTAI & SUNNUNTAI

suljettu

 

 

Varaa aika

050 4702660

VOIMMEKO AUTTAA?

Ota rohkeasti yhteyttä, autamme mielellämme!

Tilaa uutiskirjeemme

Saat tuoreet ja ajankohtaiset uutiset ja tapahtumatiedot suoraan sähköpostiisi.

6 + 13 =