Skip to main content
ma – to 8.00 – 18.00, pe 9.00 – 16.00 | puh. 050 4702660

Tukipohjalliset

Käytössämme on toiminnalliset pohjalliset, jotka ohjaavat jalan toimintaa. Pohjallistarpeen arvio tehdään aina tukipohjallishankinnan yhteydessä.

Tukipohjallisena käytämme AskelAid-pohjallisia. AskelAid -tukipohjalliset on fysioterapeuttien kehittämä apuväline, jonka avulla voidaan tehokkaasti ja miellyttävästi korjata jalan virheasentoja ja toimintamalleja.
Tarkan yksilöllisen muotoilun ansiosta pohjalliset ohjaavat tehokkaasti koko alaraajaa kohti neutraalia asentoa ja toimintaa. Pohjalliset ovat yksilölliset ja niihin tulevat kiilaukset, pituuskorotukset ja muut asetukset selviävät alkututkimuksen perusteella.

Valmistetut pohjalliset ovat ns. aktiivisia, jolloin jalkaterän lihakset eivät passivoidu vaan pohjalliset antavat niiden käyttöön paremmat edellytykset. Pohjallisella pyritään optimoimaan ja tukemaan jalan omaa toimintaa, vähentämään rasitusta sekä kipu- ja väsymistiloja sekä tasapainottamaan alaraajaa ja sen myötä koko vartaloa. Pohjallisen pintamateriaali valitaan asiakkaan käytön ja tarpeen mukaan. Monessa ongelmassa paras hoitovaste saadaan yhdistämällä yksilölliset tukipohjalliset ja tehokkaat aktivoivat harjoitteet.

Pohjalliset tehdään yhteistyössä Askelklinikan kanssa.


Fysiopiste Axoni
Toimipiste

Maskuntie 226
MASKU

Puhelin & sposti
Aukioloajat
  • Ma – To

    8 .00 – 18.00

  • Pe

    9.00 – 16.00

  • La – Su

    Suljettu

Henkilökohtaiset yhteystiedot
Ajanvarauskalenteri
Sosiaalinen media
Tilaa uutiskirjeemme

© Fysiopiste Axoni