Skip to main content
ma – to 8.00 – 18.00, pe 9.00 – 16.00 | puh. 050 4702660
Tarkistettu 01.03.2023

Verkkokaupan toimitusehdot

Fysiopiste Axoni Oy (Y-tunnus: 2983820-2) myy verkkokaupassaan lahjakortteja, fysioterapiapalveluita ja tuotteita yksityishenkilöille Suomeen.
Voimme muuttaa toimitusehtoja aika ajoin, joten tutustuthan toimitusehtoihimme joka kerta etukäteen kun tilaat tuotteita verkkokaupastamme.

 • Tilaaminen
  Tuotteet tilataan ja maksetaan verkkokaupassa siirtämällä haluttu tai halutut tuotteet/palvelut ostoskoriin ja siirtymällä kassalle. Kun maksu on suoritettu onnistuneesti, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, josta ilmenee tilatut tuotteet/palvelut sekä maksettu kokonaissumma. Tilaus siirtyy käsiteltäväksi automaattisesti odottamaan tuotteen toimitusta asiakkaalle valitulla toimitustavalla. Maksusuorituksella hyväksyt, että Fysiopiste Axoni Oy saa lähettää sinulle sähköpostia tai ottaa yhteyttä puhelimitse epäselvissä tai tilaukseen liittyvissä asioissa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti.

 • Maksaminen
  Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

 • Toimitus
  Onnistuneesta tilauksesta saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Toimitustavasta riippuen tuotteen toimitusaika on 1–4 arkipäivää. Emme vastaa ylivoimaisen esteen, postin viivästymisen tai esimerkiksi juhlapyhien aiheuttamasta postin ruuhkautumisen viivästyksistä.
  Ensisijaisesti suosimme tuotteen noutoa palvelupisteeltämme Maskusta (Maskuntie 226, Masku), jolloin asiakas saa tarvittaessa ilmaisen opastuksen (max 15min.) ostamansa tuotteen käyttöön.

 • Palautusehdot ja ongelmatilanteet
  Sinulla on Suomen kuluttajansuojalajin mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa tuote 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee ainoastaan käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksessa olevia tuotteita. Halutessasi palauttaa tuotteen, toimi näin.

  1. Palautusta varten lähetä meille sähköpostitse tieto tilauksesta (esimerkiksi tilausvahvistus), mahdollinen syy palautukselle. Maksu palautetaan sille maksutavalle, mitä asiakas on käyttänyt. Lähetämme sinulle tarvittavat tiedot paketin ilmaiseen palautukseen. 
Jos tuote on viallinen niin ilmoitathan virheestä meille palautuksen yhteydessä.
  2. Pakkaa tuote huolellisesti. Jos olet ehtinyt hävittää alkuperäisen pakkauslaatikon voit myös käyttää muuta vastaavaa pakkausta.
  3. Liitä pakettiin palautuskoodi ja vie se johonkin sähköpostissa mainittuun toimituspisteeseen.
  4. Palautamme tuotteesta maksamasi hinnan heti kun olemme vastaanottaneet ja rekisteröineet palautuksen. Mahdollisia toimituskuluja ei hyvitetä.

 • Vastuunrajoitus
  Fysiopiste Axoni Oy ei vastaa mistään tilaukseen, toimitukseen tai tuotteeseen liittyvästä tai mistään edellä mainitusta aiheutuneesta välillisestä tai välittömästä tai muusta vahingosta paitsi siihen asti kuin pakottava määräys kuluttajanasuojalaissa tai muussa pakottavassa laissa on kyseisen vahingon osalta toisin määrännyt.

 • Erimielisyydet
  Pyrimme sopimaan tilaustasi koskevat mahdolliset erimielisyydet ensisijaisesti sopimalla, joten otathan ensisijassa yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksemme asian.
  Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

  Ongelmatilanteissa ole yhteydessä Fysiopiste Axoni Oy:n asiakaspalveluun sähköpostitse (info@fysiopisteaxoni.fi).

Palvelun tuottaja
 • Verkkokaupan omistaa ja siihen liittyvät palvelut tuottaa Fysiopiste Axoni Oy.
  Maskuntie 226
  21250 Masku
  050 470 2660
  info@fysiopisteaxoni.fi

  Y-tunnus: 2983820-2

Fysiopiste Axoni
Toimipiste

Maskuntie 226
MASKU

Puhelin & sposti
Aukioloajat
 • Ma – Pe

  8 .00 – 18.00

 • La – Su

  Suljettu

Henkilökohtaiset yhteystiedot
Ajanvarauskalenteri
Sosiaalinen media
Tilaa uutiskirjeemme

© Fysiopiste Axoni