Skip to main content
ma – to 8.00 – 18.00, pe 9.00 – 16.00 | puh. 050 4702660

Ryhmät

Meidät ihmiset on rakennettu niin, että tykkäämme toimia ryhmässä. Yksi psykologisista perustarpeistammekin on kuulua johonkin joukkoon ja tulla hyväksytyiksi osana sitä.

Liikkuminen on paljon mukavampaa samanhenkisessä seurassa, jossa vertaistukea ja keskusteluseuraa on tarjolla. Ryhmä tsemppaa osallistumaan ja jaksamaan silloin, kun itsestä tuntuu, ettei ole ihan vahvimmillaan.

Me Fysiopiste Axonissa haluamme tukea myös hyvinvoinnin sosiaalista puolta. Siksi järjestämme erilaisia kursseja ja tarjoamme tarvittaessa ammattilaisen tukea liikunnan aloittamiseen ja jatkamiseen.

Halutessasi suunnittelemme ja toteutamme erilaisia tapahtumia, luentoja ja harjoituksia juuri sinun työyhteisöllesi, kaveriporukallesi tai joukkueellesi.

 • luennot
 • lajia tukeva oheisharjoittelu (esim. urheiluseuroille)
 • tyky-päivät (ohjattu yhteistoiminta)
 • ryhmätreenit
 • säännöllinen pienryhmäharjoittelu
 • liikuntaneuvonta

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous:

info(a)fysiopisteaxoni.fi

Meillä on kokemusta monenlaisista ryhmistä sekä aikuisille että lapsille

Lisätiedot:
050 4702 660 tai
info(a)fysiopisteaxoni.fi

Hyvinvointipalvelut yrityksille

Palvelut voivat olla esimerkiksi luentoja, tyky- päivän ohjelmaa, pienryhmissä tai isommissa ryhmissä.

Eläkeläisten tasapainoryhmä

Kehonhuolto- ja venyttelytunti

Lasten motoriikkaryhmä

Temppukarhut

Tapahtumien järjestäjänä toimii Kuhankuonon Latu ja Polku ry. Ohjelman suunnittelusta vastaa Fysiopiste Axoni ja ohjauksesta Fysiopiste Axonin yrittäjä, fysioterapeutti Elina ja liikuntaneuvoja & lasten ja nuorten valmentaja Terhi.

Seniori leidit

Yhteistyössä Maskun kunnan kanssa

Kävellen kuntoon PLUS

KÄVELLEN KUNTOON PLUS  toteutetaan yhdistelmänä verkkokurssia ja ryhmätoimintaa.)

Kurssi on terveysliikuntaa aloitteleville suunnattu aiemmin vähän liikkuneille aikuisille, jotka haluavat aloittaa kävelyharrastuksen.

Kahdeksan viikon mittainen verkkokurssi sisältää viikoittain vaihtuvan ja nousujohteisesti etenevän kävelyohjelman. Viikko sisältää viisi harjoittelupäivää sekä kaksi lepopäivää. Ensimmäisten neljän viikon aikana keskitymme vähitellen lisäämään kävelyaikaa 15 minuutista 30 minuuttiin. Viikoilla 5–8 lisätään harjoitteluun hieman vauhtikestävyysharjoittelua. Viikko 7 on kevyempi palautumisviikko.

Kävelyharjoittelun lisäksi olemme laatineet sinulle oheisharjoitteluohjelmia, jotka tukevat kävelyharrastusta. Kaikki oheisharjoitteet on suunniteltu tehtäväksi kotona ilman painoja tai erityisempiä lisävälineitä. Oheisharjoitteet sisältävät helppoja voima- ja liikkuvuusharjoitteita, joiden tavoitteena on pitää nivelten liikeradat vapaina, lihakset riittävän vahvoina kestämään kävelyn aiheuttama rasitus sekä ennaltaehkäistä ja korjata virheellistä kävelytekniikkaa.

Olemme laatineet kurssiviikoille omat teemansa. Jokainen viikko sisältää teemasta kertovan luennon. Viikkoteemoja ovat: kävely terveyden edistäjänä, kävelyn perusperiaatteet, kävelytekniikka, oheisharjoittelun merkitys: voima ja liikkuvuus, kestävyysharjoittelun perusperiaatteet, vinkkejä varusteisiin, levon ja unen merkitys sekä vinkkejä kävelyharrastuksen jatkamiseen.

Kurssi toteutetaan verkkokurssiympäristössä sekä viikottaisessa ryhmätapaamisessa. Halutessasi voit tallentaa ja tulostaa itsellesi viikko-ohjelmat sekä oheisharjoitteluohjeet. 

Kurssin tavoitteena on luoda pohja säännölliselle liikuntaharrastukselle. Opastamme sinua kävelyharrastuksen aloittamisessa, jotta se olisi tehokasta, turvallista ja tuloksellista.

Milloin: Tulossa, ota yhteyttä!

Missä: Maskun toimipisteellämme ja Rivieran ympäristössä

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
p. 050 4702 660 tai info(a)fysiopisteaxoni.fi


Fysiopiste Axoni
Toimipiste

Maskuntie 226
MASKU

Nummentie 2 A LH2
NOUSIAINEN

Puhelin & sposti
Aukioloajat
 • Ma – To

  8 .00 – 16.00

 • Pe

  9.00 – 16.00

 • La – Su

  Suljettu

Henkilökohtaiset yhteystiedot
Ajanvarauskalenteri
Sosiaalinen media
Tilaa uutiskirjeemme
© Union Dental. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

© Fysiopiste Axoni