FYSIOTERAPIA, HIERONTA | LIIKE ON LÄÄKETTÄ -PAKETIT | SARJAKORTIT

 

Fysioterapia, hieronta

Fysioterapiassa arvioidaan asiakkaan terveyttä, liikkumista, toimintakykyä ja toimintarajoitteita hänen toimintaympäristössään. Fysioterapeutin tekemän tutkimuksen pohjalta laaditaan asiakkaan kanssa fysioterapiasuunnitelma. Tavoitteena on yhdessä asiakkaan kanssa saavuttaa hänelle optimaalinen terveys sekä liikkumis- ja toimintakyky hänen voimavaransa huomioiden.
Fysioterapiassa käytettyjä menetelmiä ovat mm. terveyttä ja toimintakykyä edistävä ohjaus ja neuvonta, terapeuttinen harjoittelu sekä manuaalinen ja fysikaalinen terapia.  Lääkärin lähetteellä fysioterapiasta saa Kela-korvauksen, mutta hoitoon voi tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Fysioterapia ja etäfysioterapia käyntejä voit maksaa myös ePassin Hyvinvointi edulla.

Näytetään kaikki 7 tulosta

Liike on lääkettä -paketit

Fysioterapeuttien ohjaamat harjoittelupaketit sisältävät alkutilanteen kartoituksen sekä viisi ohjauskäyntiä.

Alkutilanteen kartoituksen pohjalta fysioterapeutti laatii harjoitusohjelman eli ns. liikelääkkeet. Ohjauskäynneillä fysioterapeutti ohjaa asiakkaalle terapeuttiset harjoitteet. Harjoitteita muokataan asiakkaan edistymisen myötä. Harjoittelupaketit keskittyvät eri kehonosien oireiden helpottamiseen terapeuttisella harjoittelulla.

Terapeuttinen harjoittelu eroaa tavallisesta harjoittelusta sillä, että se on spesifiä asiakkaan vaivoihin tai niiden ennaltaehkäisyyn kohdentuvaa harjoittelua. Usein harjoitteissa edetään vähän kerrallaan kohti tavoitetta. 
Harjoitteiden tarkoituksena voi olla lisätä liikkuvuutta, voimaa ja kestävyyttä mutta myös korjata asentoa, antaa tukea, korjata liikerataa ja ennen kaikkea liiketekniikkaa. Harjoittelun tukena voidaan käyttää erilaisia välineitä (esim. kuminauhaa, käsipainoja) tai laitteita (esim. kuntosalilaitteita, kuntopyörää, juoksumattoa).

Asiakkaan toiveiden mukaisesti terapeuttiset harjoitteet voidaan tehdä toteutettaviksi kotona tai kuntosalilla. Ohjelman kesto on noin 2-4kk riippuen asiakkaan toiveista, tavoitteista ja edistymisestä.

Näytetään kaikki 6 tulosta

Tule käymään

Nummentie 2A LH2, 21270 Nousiainen
tai
Maskuntie 226, 21250 Masku

Ota yhteyttä

info@fysiopisteaxoni.fi

050 470 2660

Löydät meidät myös