Skip to main content
ma – to 8.00 – 18.00, pe 9.00 – 16.00 | puh. 050 4702660

PALVELUPAKETIT!

Olemme kehittäneet viisi erilaista Liikelääke-harjoittelupakettia omatoimiseen harjoitteluun.

Yhden Liikelääke-ohjelman kesto on noin 2–4 kk riippuen asiakkaan toiveista, tavotteista ja edistymisestä. Harjoitteet voidaan tehdä toteutettaviksi kotona tai kuntosalilla.

Tutustu myös muihin palvelupaketteihimme.

Liikkuminen tekee meille hyvää, sillä se muokkaa aina myös aivojamme. Liikkuessa aineenvaihdunta terästäytyy, aivot saavat happea, lihakset vahvistuvat ja samalla mielikin kohenee. Liikelääke-paketit ovat fysioterapeuttiemme suunnittelemia ja ohjaamia harjoittelukokonaisuuksia eri kehonosien sekä kehomielen hoitoon, kuntoutukseen ja vahvistamiseen.

Liikelääke-paketit sisältävät alkutilanteen kartoituksen sekä viisi sinua varten suunniteltua ohjauskäyntiä. Lähtötilanteen kartoituksen pohjalta fysioterapeutti laatii sinulle Liikelääke-harjoitusohjelman. Ohjauskäynneillä fysioterapeutti ohjaa sinulle terapeuttiset harjoitteet, joita muokataan edistymisesi myötä. Harjoittelupaketit keskittyvät eri kehonosien oireiden helpottamiseen terapeuttisella harjoittelulla.

Terapeuttinen harjoittelu eroaa tavallisesta harjoittelusta siten, että se on spesifiä asiakkaan vaivoihin tai niiden ennaltaehkäisyyn kohdentuvaa harjoittelua. Usein harjoitteissa edetään vähän kerrallaan kohti tavoitetta.

Harjoitteiden tarkoituksena voi olla lisätä liikkuvuutta, voimaa ja kestävyyttä mutta myös korjata asentoa, antaa tukea, korjata liikerataa ja ennen kaikkea liiketekniikkaa. Harjoittelun tukena voidaan käyttää erilaisia välineitä (esim. kuminauhaa, käsipainoja) tai laitteita (esim. kuntosalilaitteita, kuntopyörää, juoksumattoa).

Asiakkaan toiveiden mukaisesti terapeuttiset harjoitteet voidaan tehdä toteutettaviksi kotona tai kuntosalilla. Ohjelman kesto on noin 2–4 kuukautta riippuen asiakkaan toiveista, tavoitteista ja edistymisestä.

Paketin hinta 350 €.
(HUOM! Palvelupaketit voi maksaa myös Smartum-liikuntaedulla tai ePassilla)

Hartiat jäykkinä ja päätä särkee?

Niska-hartiaseudun Liikelääkkeet

Niska-hartiaseudun Liikelääkkeet sopivat sinulle, jonka haasteita ovat esimerkiksi:

  • niska-hartiaseudun kivut

  • päänsärky

  • käsien puutuminen

  • huimaus

Liikerajoituksia olkapäissä?

Olkapäiden Liikelääkkeet

Olkapäiden Liikelääkkeet sopivat sinulle, joka kärsit esimerkiksi olkanivelen kivuista, liikerajoituksista tai koko yläraajan lihasheikkoudesta oireista. Olkanivelen toimintaan vaikuttavat suuresti myös lapaluun asento sekä rintarangan liikkuvuus, joten myös näihin kehon osiin keskitytään tässä harjoittelupaketissa.

Liike lähtee selästä

Selän Liikelääkkeet

Selän Liikelääkkeet sopivat sinulle, joka kärsit esimerkiksi selän kankeudesta, alaselän kivuista ja huonosta ryhdistä oireileville. Alaselän toimintaan vaikuttavat suuresti myös lantion toiminta sekä alaraajojen voima, joten myös näihin kehon osiin keskitytään tässä harjoittelupaketissa.

Kokonaisvaltaista hyvinvointia

Kehomielen Liikelääkkeet

Anna itsellesi hetki aikaa pysähtyä kehollisuuden äärelle. Kehomielen Liikelääkkeet sopivat sinulle, joka haluat vahvistaa arjessasi läsnäoloa, kehotietoisuutta sekä helpottaa jännitystiloja.

Kankeutta ilmassa?

Jalkojen Liikelääkkeet

Jalkojen Liikelääkkeet sopivat sinulle, joka kärsit esimerkiksi lonkan ja polven alueen kiputiloista tai liikerajoituksista.

Haluatko tietää lisää Liikelääke-paketeista?

Laita viestiä, niin otamme sinuun yhteyttä.