Skip to main content
ma – to 8.00 – 18.00, pe 9.00 – 16.00 | puh. 050 4702660

Neurologinen fysioterapia

Neurologinen fysioterapia pyrkii parantamaan asiakkaan liikunta- ja toimintakykyä, selviytymistä päivittäisistä toiminnoista sekä vaikuttamaan elämänlaatuun positiivisesti. Neurologisesta fysioterapiasta hyötyvät muun muassa henkilöt, joilla on kehitysvamma, MS-tauti, Parkinsonin tauti, selkäydin-, aivo- tai CP-vamma. Meillä on myös laaja kokemus harvinaisempien neurologisten sairauksien, kuten ALS, IOSCA ja MMC, kuntoutuksesta.

Neurologinen kuntoutus alkaa aina asiakkaan tarpeista ja tavoitteista, jotka käydään yhdessä läpi ensimmäisillä hoitokerroilla. Alkututkimuksen avulla selvitetään asiakkaan senhetkinen toiminta- ja liikuntakyky standardoituja mittareita hyödyntäen.  Fysioterapiasuunnitelma laaditaan yhdessä asiakkaan sekä mahdollisesti omaisten kanssa. Neurologisen kuntoutuksen fysioterapiasuunnitelmaan kirjataan yhdessä laaditut yksilölliset ja konkreettiset tavoitteet sekä suunnitelma niiden toteutumiseksi.

Fysioterapia toteutetaan laaditun suunnitelman pohjalta. Siihen kuuluu tyypillisesti terapeuttista harjoittelua fysioterapiakäynneillä toimipisteessä ja asiakkaan voimavarat huomioiden myös kotona. Fysioterapian vaikuttavuutta arvioidaan fysioterapiajakson aikana sekä sen päätteeksi. Neurologista kuntoutusta voidaan toteuttaa esimerkiksi Fysiopisteen tiloissa, asiakkaan kotona, kuntosalilla tai allasterapiana.


Fysiopiste Axoni
Toimipiste

Maskuntie 226
MASKU

Puhelin & sposti
Aukioloajat
  • Ma – To

    8 .00 – 18.00

  • Pe

    9.00 – 16.00

  • La – Su

    Suljettu

Henkilökohtaiset yhteystiedot
Ajanvarauskalenteri
Sosiaalinen media
Tilaa uutiskirjeemme

© Fysiopiste Axoni