LIIKE ON LÄÄKETTÄ

Terapeuttisella harjoittelulla eroon paikallisista kivuista!

Fysioterapeuttien ohjaamat harjoittelupaketit sisältävät alkutilanteen kartoituksen sekä viisi ohjauskäyntiä. Alkutilanteen kartoituksen pohjalta fysioterapeutti laatii harjoitusohjelman eli ns. liikelääkkeet. Ohjauskäynneillä fysioterapeutti ohjaa asiakkaalle terapeuttiset harjoitteet. Harjoitteita muokataan asiakkaan edistymisen myötä. Harjoittelupaketit keskittyvät eri kehonosien oireiden helpottamiseen terapeuttisella harjoittelulla. 
Terapeuttinen harjoittelu eroaa tavallisesta harjoittelusta sillä, että se on spesifiä asiakkaan vaivoihin tai niiden ennaltaehkäisyyn kohdentuvaa harjoittelua. Usein harjoitteissa edetään vähän kerrallaan kohti tavoitetta. 
Harjoitteiden tarkoituksena voi olla lisätä liikkuvuutta, voimaa ja kestävyyttä mutta myös korjata asentoa, antaa tukea, korjata liikerataa ja ennen kaikkea liiketekniikkaa. Harjoittelun tukena voidaan käyttää erilaisia välineitä (esim. kuminauhaa, käsipainoja) tai laitteita (esim. kuntosalilaitteita, kuntopyörää, juoksumattoa).
Asiakkaan toiveiden mukaisesti terapeuttiset harjoitteet voidaan tehdä toteutettaviksi kotona tai kuntosalilla. Ohjelman kesto on noin 2-4kk riippuen asiakkaan toiveista, tavoitteista ja edistymisestä.
Paketin hinta 300 €.
(HUOM. Paketin voi maksaa myös Smartum liikuntaedulla tai ePassilla)

Niska-hartiaseudun liike lääkkeet!

Niska-hartiaseudun liike lääkkeet! –paketti sopii sinulle, joka kärsit esimerkiksi niska-hartiaseudun kivuista, päänsärystä, käsien puutumisesta tai huimauksesta.

Olkapäiden liike lääkkeet!

Olkapäiden liike lääkkeet! –paketti sopii sinulle, joka kärsit esimerkiksi olkanivelen kivuista, liikerajoituksista ja koko yläraajan lihasheikkoudesta oireileville. Olkanivelen toimintaan vaikuttavat suuresti myös lapaluun asento sekä rintarangan liikkuvuus, joten myös näihin kehon osiin keskitytään tässä harjoittelupaketissa.

OHJELMAN KESTO ON NOIN 2-4kk RIIPPUEN ASIAKKAAN TOIVEISTA, TAVOTTEISTA ja EDISTYMISESTÄ.

Harjoitteet voidaan tehdä toteutettaviksi kotona tai kuntosalilla.

Selän liike lääkkeet!

Selän liike lääkkeet! –paketti sopii sinulle, joka kärsit esimerkiksi selän kankeudesta, alaselän kivuista ja huonosta ryhdistä oireileville. Alaselän toimintaan vaikuttavat suuresti myös lantion toiminta sekä alaraajojen voima, joten myös näihin kehon osiin keskitytään tässä harjoittelupaketissa.

Jalkojen liike lääkkeet!

Jalkojen liike lääkkeet! –paketti sopii sinulle, joka kärsit esimerkiksi lonkan ja polven alueen kiputiloista tai liikerajoituksista oireileville.

Kehomieli tasapainoon!

Anna hetki itsellesi aikaa pysähtyä kehollisuuden äärelle.
Alkutilanteen kartoituksessa tarkastellaan kehon asentoa, hengitystä sekä erilaisia liikkeitä. Samalla havainnoidaan kehon tuntemuksia sekä miten kehomme ilmentää mielemme tilaa tällä hetkellä. Harjoitteet räätälöidään alkutilanteen ja sen havaintojen perusteella. Ne voivat sisältää mm. syventymistä kehon rentouttamiseen, kehotietoisuuteen, hengitystyöskentelyyn tai ohjeita liikkuvuuden ja voiman lisäämiseen sekä vireystilojen säätelyyn.
Paketti sopii sinulle, jos haluat paneutua elämässäsi läsnäoloon, kehotietoisuuteen, stressin säätelyyn ja jännitystilojen helpottamiseen. Opit tuntemaan oman kehosi ja mielesi vuorovaikutusta ja reaktioita syvemmin ja pystyt havainnoimaan niitä ja sitä kautta löytämään ratkaisukeinoja oman hyvinvointisi lisäämiseen.

AVOINNA

Nousiainen & Masku

 

MAANANTAI – PERJANTAI

8:00 – 18:00

Pääsääntöisesti (muina aikoina sovitusti)

 

 

LAUANTAI & SUNNUNTAI

suljettu

 

 

Varaa aika

050 4702660

VOIMMEKO AUTTAA?

Ota rohkeasti yhteyttä, autamme mielellämme!

Tilaa uutiskirjeemme

Saat tuoreet ja ajankohtaiset uutiset ja tapahtumatiedot suoraan sähköpostiisi.

7 + 11 =