Skip to main content
asiakaspalvelu ark. 8.00 – 18.00 puh. 050 4702660

INFO

AXONIN UUTISIA osiosta löytyy AJANKOHTAISTEN uutisten/tiedotteiden lisäksi blogi. Terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät jutut, joihon voit aina uudestaan ja uudestaan palata löytyväyt VOI HYVIN -blogista.

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoja palveluista, tarjouksista ja ajankohtaisista uutisistamme, joiden avulla haluamme auttaa sinua voimaan paremmin. Lähetämme postia noin kerran kuukaudessa, silloin, kun meillä on ihan oikeasti asiaa.

Fysioterapiapalveluihin, kuten vaikka ensimmäiseen käyntiin, hinnastoon tai usein kysyttyihin kysymyksiin liittyvää tietoa löydät TIETOJA ja OHJEITA-osiosta. 

VERKKOKAUPASTAMME voit ostaa fysioterapiapalveluita. Lääkärin lähetteellä fysioterapiasta saa Kela-korvauksen, mutta hoitoon voi tulla myös ilman lääkärin lähetettä. Palveluitamme voi ostaa myös sarjakortteina, palvelupaketteina sekä lahjakorttina.
Verkkokaupasta löydät myös välineitä kuntoutuksen ja omatoimisen kehonhuollon tueksi. Tarjoamme tuotteen noudon yhteydessä ilmaisen 15 minuutin fysioterapeutin opastuksen tuotteen käytöstä. Näin saat ostamastasi tuotteesta parhaan mahdollisen hyödyn irti, eikä se jää nurkkaan pölyttymään!
Jos et pääse noutamaan tuotetta toimipisteiltämme voidaan 15 minuutin opastus voidaan järjestää etäfysioterapiana.
Fysioterapia ja etäfysioterapia käyntejä voit maksaa myös ePassin Hyvinvointi edulla.

Muista läheistäsi Fysiopiste Axonin lahjakortilla! Lahjakortilla voit ostaa palveluitamme paikanpäältä sekä verkkokaupastamme.

Fysiopiste Axoni
Toimipiste

Maskuntie 226
MASKU

Nummentie 2 A LH2
NOUSIAINEN

Puhelin & sposti
Aukioloajat
  • Ma – Pe

    8 .oo – 18.00

  • La – Su

    Suljettu

Henkilökohtaiset yhteystiedot
Ajanvarauskalenteri
Sosiaalinen media
Tilaa uutiskirjeemme

© Fysiopiste Axoni