Skip to main content
ma – to 8.00 – 18.00, pe 9.00 – 16.00 | puh. 050 4702660

INFO

Fysioterapiapalvelujen lisäksi haluamme auttaa sinua voimaan hyvin myös muilla tavoin. Voi hyvin -blogistamme löydät lukuisia terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä juttuja, joiden pariin voit palata yhä uudelleen ja uudelleen. Ajankohtaiset juttunostot, tapahtumat ja tarjoukset löydät myös etusivultamme.

Lähetämme asiakkaillemme uutiskirjeen silloin, kun meillä oikeasti on asiaa. Kerromme palveluista, tapahtumista, tarjouksista sekä ajankohtaisista terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä vinkeistä. 

Fysioterapiapalveluihin, kuten vaikka ensimmäiseen käyntiin, hinnastoon tai usein kysyttyihin kysymyksiin liittyvää tietoa löydät Tietoja ja ohjeita -osiosta. 

Verkkokauppamme Tasapainon valikoima painottuu hyvinvointia ja palautumista edistäviin tuotteisiin. Osa tuotteista on myytävänä toimipisteellämme Maskussa, mutta suurimmat tuotteet toimitetaan sinulle suoraan yhteistyökumppaniemme varastolta. Tuotteiden ohella voit ostaa Tasapainosta tietenkin myös palveluitamme sekä suoraan että lahjakortilla.

Tutustu valikoimaan ja ole rohkeasti meihin yhteydessä, jos jotain kysyttävää tulee. Olemme täällä juuri sinua varten.

Fysiopiste Axoni
Toimipiste

Maskuntie 226
MASKU

Puhelin & sposti
Aukioloajat
  • Ma – To

    8 .00 – 18.00

  • Pe

    9.00 – 16.00

  • La – Su

    suljettu

Henkilökohtaiset yhteystiedot
Ajanvarauskalenteri
Sosiaalinen media
Tilaa uutiskirjeemme

© Fysiopiste Axoni