asiakaspalvelu ark. 8.00 – 18.00 puh. 050 4702660

Kolmen kerran
Temppukarhut-luontoliikuntaryhmä starttaa maaliskuun lopussa

Temppukarhut rivissä

Tule mukaan liikkumaan ja havainnoimaan kevään merkkejä koko perheen yhteiseen Temppukarhut-luontoliikuntaryhmään Nousiaisiin!

Koko perheelle suunnattu kolmen kerran Temppukarhut-luontoliikuntaryhmä käynnistyy Nousiaisissa lauantaina 25.3.2023 Vuorenpään laavulla klo 10.30-12. Tapaamiset koostuvat luonnossa liikkumisesta, luonnon havainnoinnista, tunnetaitojen harjoittelusta ja eväiden syömisestä.

Temppukarhuissa leikitään, harjoitellaan motorisia perusliikuntataitoja, havainnoidaan luontoa ja tehdään tunnekasvatukseen liittyviä tehtäviä. Kerran lopuksi maistellaan aina omia eväitä laavulla. Toiminta on suunnattu alle kouluikäisille ja alakouluikäisille lapsille sekä heidän huoltajilleen. Jokaisella lapsella pitää olla mukanaan vähintään yksi aikuinen, mutta yhdellä aikuisella voi olla huollettavanaan useampi lapsi. Mukana voi oman vanhemman lisäksi olla esimerkiksi kummi, isovanhempi tai muu lapselle läheinen henkilö.

Kevään temppuilupäivät:
• 25.3.2023
• 22.4.2023
• 27.5.2023

Mukaan tarvitset:
• Sään mukainen ulkoiluvarustus
• Istuinalusta
• Eväät (mahdollisuus makkaranpaistoon laavulla)
• Juomapullo


Tapahtumien järjestäjänä toimii Kuhankuonon Latu ja Polku ry. Ohjelman suunnittelusta vastaa Fysiopiste Axoni ja ohjauksesta Fysiopiste Axonin yrittäjä, fysioterapeutti Elina ja liikuntaneuvoja & lasten ja nuorten valmentaja Terhi. Mukana huolehtimassa sujuvasta retkeilykokemuksesta ovat myös Kuhankuonon Ladun ja Polun edustajat.

Ryhmään mahtuu 15 ensimmäistä perhettä (kaksi aikuista & lapset). Kaikki osallistujat
kuuluvat Suomen Ladun tapaturmavakuutuksen piiriin.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset (torstaihin 23.3.2023 mennessä): info@fysiopisteaxoni.fi
Kerro ilmoittautuessasi osallistujien nimet ja lasten syntymävuodet, jotta osaamme suunnitella toimintaa lasten iän mukaan.


Fysiopiste Axoni
Toimipisteet

Maskuntie 226
MASKU

Nummentie 2 A LH2
NOUSIAINEN

Puhelin & sposti
Aukioloajat
  • Ma – Pe

    8 .oo – 16.00

  • La – Su

    Suljettu

Henkilökohtaiset yhteystiedot
Ajanvarauskalenteri
Sosiaalinen media
Tilaa uutiskirjeemme
© Union Dental. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

© Fysiopiste Axoni