Skip to main content
asiakaspalvelu ark. 8.00 – 18.00 puh. 050 4702660
AXONIN

AJANKOHTAISTA

Mitä meillä ja maailmalla tapahtuu? Me Fysiopiste Axonissa seuraamme aktiivisesti fysioterapian, liikunnan ja hyvinvoinnin ajankohtaisia virtauksia ja pyrimme poimimaan niistä mielenkiintoisimmat sinun avuksesi. Täältä näet myös ajankohtaiset tarjoukset, ryhmät ja tapahtumamme.

Kun haluat pysyä oikein hyvin ajan hermolla, tilaa uutiskirjeemme ja laita somekanavamme seurantaan. Lähetämme postia noin kerran kuukaudessa, silloin, kun meillä on ihan oikeasti asiaa.

04/08/2023

Uutta meillä: kompressiolahkeet

kompressiolahkeet

Saimme tällä viikolla käyttöön alaraajoihin ulkoista painetta luovat kompressiolahkeet. Testit on nyt tehty ja lahkeet ovat valmiina asiakkaita varten. Näin alkuun lahkeiden käyttöä pääsee kokeilemaan fysioterapiakäynnin yhteydessä, jos tarvetta turvotuksen vähentämiseen tai palautumisen tehostamiseen on. Jos haluat erityisesti kokeilla kompressiolahkeita, vinkkaathan siitä ajanvarauksen tai käynnin yhteydessä!

29/06/2023

Tervetuloa meille läpi kesän!

Loma-aika pyörii täyttä päätä ja Suomen kesä tarjoilee parastaan joka saralla. Mekin nautimme vapaista, mutta olemme porrastaneet lomia niin, että vapaita hoitoaikoja löytyy kalenteristamme läpi kesän. Jos siis jumit vaivaavat, ota yhteyttä, niin autamme sinua!

Aurinkoista kesää!

Varauskalenteriin tästä >

16/06/2023

Terkkuja MasGontilta!

Tänä aamuna kävimme testaamassa MaskuGymin MasGontin, eli toiminnallisen treenin kontin Ruskontien varrella, Maskun Rivieralla. Tehokas puolen tunnin treeni ja uinti siihen päälle teki kyllä hyvää! 🔥☀️🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️

Jos voimaharjoittelu, kesä ja mainio ympäristö tuntuvat houkuttelevalta yhdistelmältä, niin MasGonttiin pääsee treenailemaan seuraavasti:

🔹omatoimiaika ti-ke klo 16-20 ja la klo 10-13

🔹ohjatut toiminnalliset treenit ma klo 18 ja to klo 17.30

Lisäksi huomenna lauantaina 17.6.2023 Gontilla on avoimet ovet klo 10-13. Säät ainakin nyt suosivat ja puiden varjossa on aika kiva treenailla, niin tästä hikinen menovinkki viikonlopulle!😉

11/05/2023

Aurinkoista Sydänviikkoa!

Sydänviikko 2023

Tällä viikolla vietetään sydänterveydestä viestivää Sydänviikkoa. Lue vinkkimme terveyttä edistävän liikunnan lisäämiseen blogista >

08/05/2023

Olemme mukana Maskun Liikuntafestareilla 20.5.2023

Maskun Liikuntafestareiden mainos

Maskun Liikuntafestarit järjestetään Hemmingin koululla lauantaina 20.5.2023 klo 11-14. Luvassa on paljon liikunnallista ohjelmaa koko perheelle. Me olemme mukana menossa omalla toimintapisteellämme.

Tervetuloa tutustumaan palveluihimme ja poimimaan ajankohtaisia liikunta-, aktivointi- ja hyvinvointivinkkejä koko perheen arkeen!

28/04/2023

Anna äidille lahjaksi hyvinvointia

sydän kädessä

Usein äideillä tuppaa olemaan jo kaikkea ja vähän päälle. Voi hyvin, äiti -pakettimme on suunnattu juuri näille äideille ja äidiksi itsensä kokeville. Se on hyvinvointipakkaus, josta riittää iloa vielä pitkään äitienpäivän jälkeenkin. Käyhän kurkkaamassa paketin tarkemmat tiedot verkkokaupassamme ja anna äidille lahjaksi hyvinvointia!

Verkkokauppaan >

23/03/2023

Golf kuntoon! -tietoisku 19.4.2023

Golf kuntoon! -tietoisku

Tuntuuko swingi jäykältä? Haittaako selkä-, polvi- tai muu kipu golfin pelaamista? Mitkä ovat golfarin tyypilliset vammat ja niiden kuntoutus? Miten päästä oheisharjoittelulla sujuvampaan swingiin?

Golfkesä 2023 lähenee! Tule kuuntelemaan tietoiskumme yleisimmistä golfinpeluuta hidastavista tekijöistä ja siitä, miten voit itse vaikuttaa pelaamisen mielekkyyteen. Samalla pääset testaamaan helppoja liikkeitä pelin sujuvoittamiseksi. Tietoiskun pitää fysioterapeutti & golfari Essi Mickelsson.

Golf kuntoon -tietoisku Kankaisten Golfin jäsenille

Keskiviikkona 19.4.2023 Ravintola Sandyssa klo 17.00

Lämpimästi tervetuloa!

21/03/2023

Kävellen kuntoon Plus -kurssi 12.4.–31.5.2023

Kävellen kuntoon -kurssin pääkuva

Haluatko aloittaa säännöllisen liikuntaharrastuksen ja päästä parempaan kuntoon? Haluatko edistää hyvinvointiasi ja olla terveempi, energisempi & vahvempi? Lähde mukaan Kävellen kuntoon Plus -kurssille!

 • Fysioterapeuttien laatimat harjoitusohjelmat 
 • Kesto 8 viikkoa, 12.4.–31.5.2023
 • Sisältää 8 yhteistä harjoituskertaa keskiviikkoisin klo 17.00 Maskun toimipisteellämme ja/tai Rivieran ulkoilualueella
 • Oheisharjoitteluohjelmat videoina ja kirjallisina ohjeina
 • Verkkokurssialustan käyttö 6 kuukaudeksi
 • Eteneminen tarvittaessa oman kuntosi ja aikataulusi mukaisesti

Lue lisää >

20/03/2023

Tilaa Voi hyvin! -uutiskirje

Voi hyvin -uutiskirje, leskenlehdet

Voi hyvin -uutiskirje on asiakkaillemme tarkoitettu hyvän olon tehopaketti. Kun tilaat uutiskirjeemme 31.5.2023 mennessä, saat Kävellen kuntoon -verkkokurssin veloituksetta käyttöön kahdeksi kuukaudeksi!

Lähetämme postia noin kerran kuukaudessa, silloin, kun meillä on ihan oikeasti asiaa. Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoja palveluista, tarjouksista ja ajankohtaisista uutisistamme, joiden avulla haluamme auttaa sinua voimaan paremmin. Ollaan kuulolla!

Fysiopiste Axoni
Toimipisteet

Maskuntie 226
MASKU

Nummentie 2 A LH2
NOUSIAINEN

Puhelin & sposti
Aukioloajat
 • Ma – Pe

  8 .00 – 18.00

 • La – Su

  Suljettu

Henkilökohtaiset yhteystiedot
Ajanvarauskalenteri
Sosiaalinen media
Tilaa uutiskirjeemme

© Fysiopiste Axoni