Skip to main content
ma – to 8.00 – 18.00, pe 9.00 – 16.00 | puh. 050 4702660
AXONIN

AJANKOHTAISTA

Mitä meillä ja maailmalla tapahtuu? Me Fysiopiste Axonissa seuraamme aktiivisesti fysioterapian, liikunnan ja hyvinvoinnin ajankohtaisia virtauksia ja pyrimme poimimaan niistä mielenkiintoisimmat sinun avuksesi. Täältä näet myös ajankohtaiset tarjoukset, ryhmät ja tapahtumamme.

Kun haluat pysyä oikein hyvin ajan hermolla, tilaa uutiskirjeemme ja laita somekanavamme seurantaan. Lähetämme postia noin kerran kuukaudessa, silloin, kun meillä on ihan oikeasti asiaa.

28/06/2024
mies istuu laiturilla kännykkä kädessä

Joskus tuntuu, että puhelimen ja muiden digilaitteiden käyttö saa liikaa valtaa arjessa. Kesä on mainiota aikaa kokeilla pientä taukoa. Mekin somelomailemme kesän aikana tavallista enemmän. Voi hyvin -blogista voit käydä lukemassa lisää someloman ja digitauon eduista.

Aurinkoista kesää yhdessäolon merkeissä!

16/06/2024
Vaistoa Riemu -paljasjalkakengät

Alkanut lomakausi vaikuttaa Kipukaupan Vaistoa-paljasjalkakenkien sovitusaikoihin. Perjantaista sovitusaikaa ei pidetä 21.7.-8.8.2024 välisenä aikana. Olemme kuitenkin avoinna läpi kesän, joten jos haluat tulla sovittamaan kenkiä, sovithan siitä kanssamme etukäteen puhelimitse tai sähköpostitse. Perjantaisovitukset käynnistyvät jälleen 9.8.2024.

Meillä näytillä oleva valikoima >
Osta Vaistoa-kengät Kipukaupasta ja tue samalla meitä >

26/04/2024

Meillä Maskussa on nyt laaja sovitusmallisto Kipukaupan kenkiä sekä näytekappaleet useimmista Kipukaupan valikoimiin kuuluvista paljasjalkakengistä. Tervetuloa sovittelemaan!

Sovittamaan pääset 3.5.2024 alkaen aina perjantaisin klo 12-16. Kenkien sovittaminen on mahdollista sopimuksen mukaan myös muina aikoina, esimerkiksi fysioterapiakäynnin yhteydessä, mutta siitä on hyvä sopia puhelimitse etukäteen, jotta tiedämme varata aikaa sovitukselle. 

Tutustu Vaistoa-mallistoon >

05/04/2024
Fysiopisteen työntekijät

Keväisen perjantain kunniaksi kutsumme kaikki hyvinvoinnista kiinnostuneet kylään meille Maskuun 12.4.2024 klo 12–18.

Päivän aikana pääset kokeilemaan huippukylmää, saat vinkkejä vauvahierontaan ja lapsen liikkumaan oppimisen tukemiseen, perehdyt lantionpohjan toimintaan ja pääset halutessasi testaamaan kuntosi kuuden minuutin kävelytestissä. Päivän lopuksi saat vielä vinkkejä ylivireystilasta palautumiseen.

Kaikki fysioterapeuttimme sekä Jalkaterapia Askeleen jalkaterapeutti Emmi ovat paikalla koko päivän ajan, joten voit tulla meille myös kyselemään mieltä askarruttavista asioista koko perheen hyvinvointiin liittyen.

Ohjelmassa on lisäksi tuote-esittelyjä, lasten temppurata, lahjakorttiarvonta sekä kahvitarjoilu!

Katso päivän koko ohjelma >

08/03/2024

Olemme mukana Naistenpäivän tapahtumassa Masku Gymillä 8.3.2024 klo 16-19. Tule paikan päälle jututtamaan Essiä ja Jasmiinaa esimerkiksi lantionpohjan tai alaraajafysioterapiasta. Essi vetää tapahtumassa myös Tunne lantionpohjasi -jumpan klo 18.30. Luvassa on lisäksi muun muassa fysioterapialahjakorttiarvonta!

Päivän tarjouksina

 • fysioterapia 60 € (norm. 65 €)
 • faskiamanipulaatio 60 € (norm. 65 €)
 • lantionpohjan fysioterapia 60 € (norm. 68 €)
 • voice massage 70 € (norm. 75 €)
 • baby balance -vauvahieronta 55 € (norm. 60 €)

Tarjoukset ovat voimassa vain 8.3.2024 tehdyissä varauksissa. Voit varata ajan Masku Gymin tapahtumassa, puhelimitse tai verkossa. Nettiajanvarauksessa kirjoita varaukseen NAISTENPÄIVÄ, niin tiedämme ottaa tarjouksen huomioon.

23/02/2024

Vaikka kelit näyttävätkin heittelehtivän laidasta laitaan, on meillä toivottavasti edessä vielä nautinnollisia lumikelejä myös tälle keväälle. Käy lukemassa koko perheen talviliikuntavinkit blogistamme!

Lue talviliikuntavinkit >

03/11/2023
Isänpäivätarjous

Kun isällä on jo kaikkea (ja tietysti muutenkin), kannattaa panostaa hyvinvointiin! Auta isää avaamaan jumit ja anna hänelle lahjaksi tunnin faskiamanipulaatio. Tarjoamme tehokkaan faskiahoidon isälle nyt 60 €/tunti (norm. 65 €).

Jos teet ostoksesi verkkokaupassa, kirjaa kortin viestiosioon teksti faskiamanipulaatio isälle.

13/10/2023

Essi on pätevöitynyt tämän vuoden aikana lantionpohjan fysioterapiassa ja nyt tarjoammekin lokakuun 2023 aikana tehdyistä varauksista tutustumistarjouksena lantionpohjan fysioterapian hintaan 55 € (norm. 62 €).

Lantionpohjan fysioterapiasta on sinulle erityisesti hyötyä, jos

 • sinulla on ongelmia virtsan tai ulosteen pidätyksen kanssa
 • olet synnyttänyt
 • sinulla on lantionpohjan kiputiloja.

Tervetuloa Essin vastaanotolle!

Ajanvaraukseen pääset tästä >

13/10/2023

Tarkkasilmäisimmät ovat ehkä huomanneet, että verkkokauppamme on laajentunut viime aikoina.

Tasapainoksi nimetty terveyden, hyvinvoinnin ja palautumisen verkkoputiikkimme tarjoaa fysioterapeuttien huolella valitsemia tuotteita arjen, kotikuntoutuksen, terveyden ja hyvinvoinnin tueksi.

Tasapaino sisältää laajan valikoiman tuotteita, jotka on ryhmitelty seuraavasti:

 • Fysioterapiapalvelut
 • Fysioterapiapalvelupaketit
 • Verkkokurssit
 • Lantionpohjan fysioterapia
 • Kipu
 • Kompressiotuotteet
 • Tuet
 • Lihashuolto
 • Kotikuntoutus
 • Mieli ja rentous
 • Hupi-Axoni
 • Lahjakortit

Osa kaupan valikoimasta on saatavilla Maskun toimipisteeltämme, jolloin voit noutaa ostoksesi meiltä. Isommat ostokset toimitetaan sinulle suoraan varastolta.

Valikoimastamme löydät muun muassa erilaisia hierontapalloja, jumppamattoja, putkirullia, lantionpohjan fysioterapiavälineitä, lahjakortteja sekä tietenkin kaikki fysioterapiapalvelumme.

Tervetuloa tutustumaan ja ostoksille Tasapaino-verkkokauppaamme!

Fysiopiste Axoni
Toimipiste

Maskuntie 226
MASKU

Puhelin & sposti
Aukioloajat
 • ma–pe

  8 .00–18.00

 • la–su

  suljettu

Henkilökohtaiset yhteystiedot
Ajanvarauskalenteri
Sosiaalinen media
Tilaa uutiskirjeemme

© Fysiopiste Axoni